Ling Fluent απατη

κοπός του εγχειρήματος είναι να ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες από τον εικαστικό χώρο να ασχοληθούν με τη Μόδα, ώστε να προκληθεί ένας σύγχρονος διάλογος μεταξύ των δύο δημιουργικών πεδίων. Eπομένως, οι σύγχρονες αλυσίδες εφοδιασμού έχουν πλέον προσαρμοστεί στις γρήγορες μεταβολές της ζήτησης μέσα από την ευέλικτη στρατηγική εφοδιασμού στη βιομηχανία της μόδας. Οι μεγάλοι χρόνοι απόκρισεις στη βιομηχανία της μόδας, έχούν πλεον αντικατασταθεί από γρήγορες αποκρίσεις, γεγονός που χαρακτηρίζει σήμερα τη γρήγορη μόδα – ‘fast fashion’.

Ο εξαιρετικά λοιπόν, γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης της τεχνολογίας, επέφερε και ανάπτυξη στην επιστήμη των logistics, όπου σε συνδυασμό με τη ραγδαία εξέλιξη των πληροφοριακών συστημάτων βρήκαν άμεση ανταπόκριση στο χώρο της βιομηχανίας μόδας, δημιουργώντας ταυτόχρονα τα λεγόμενα

‘fashion logistics’. Σήμερα, η αγορά δεν περιορίζεται πλέον στα στενά γεωγραφικά όρια της κάθε χώρας, αλλά μίλάμε για μία παγκόσμια αγορά στην οποία οι εξελίξεις σε οποιαδήποτε σημείο του κόσμου επηρεάζουν ταυτόχρονα και τις υπόλοιπες οικονομίες. Σας υπενθυμίζουμε ότι το ανώτατο όριο αγοράς είναι 1.500 € ή/και 40

προϊόντα, όπως ακριβώς διευκρινίζεται από τους όρους και προϋποθέσεις αγοράς.

Ling Fluent κριτικές

Ling FluentΑφορμή στάθηκαν συνέντευξη της Βίκυς Καγιά, όπου ανέφερε πως παλιότερα τα μοντέλα διάβαζαν στα παρασκήνια βιβλία για τη μόδα, ενώ πλέον είναι με ένα κινητό στο χέρι και περιμένουν μέσω των social media να τα μάθουν όλα. Η καλλιέργειά του είναι επίσης «καθαρή» από λιπάσματα και εντομοκτόνα, ενώ δεν είναι απαιτητική σε νερό, γι’ αυτό και από την άποψη της βιωσιμότητας υπερέχει σε σχέση με το βαμβάκι. Από όλες τις υφαντικές ύλες, είναι ο καλύτερος αγωγός της θερμότητας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι με διαφορά η πιο δροσερή.

Είναι πανταχού παρούσα, από τα σεντόνια και τις πετσέτες ως τα ρούχα μας – φορέματα, πουκάμισα, T-shirs, τζιν παντελόνια κ.ά. – αλλά η καλλιέργεια του φυτού από το οποίο παράγεται χρησιμοποιεί τεράστιες ποσότητες νερού και εντομοκτόνων ενώ η αυξανόμενη ζήτηση οδηγεί σε πολλές χώρες στην αποψίλωση των δασών για να δημιουργηθούν βαμβακοφυτείες. «Η ίδια η βιομηχανία της μόδας δημιουργεί το πρόβλημα και γι’ αυτό θα πρέπει να πάψει να αγνοεί τους επιστήμονες και να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη λύση του» τονίζει. «Κάποιοι μελλοντολόγοι προβλέπουν ότι στο μέλλον ίσως δεν θα μπορούμε να έχουμε στην ιδιοκτησία μας αρκετά ρούχα – επειδή θα είναι πολύ ακριβά θα τα δανειζόμαστε» λέει.

Ling Fluent κριτικες

Θεωρητικά ακούγεται εξαιρετικά βιώσιμο, φυτρώνει παντού στην Ασία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η επεξεργασία του είναι πολύ άσχημη, είναι παρόμοια με του βισκόζ και χρησιμοποιεί ένα βλαβερό διαλυτικό το οποίο δημιουργεί μεγάλη ρύπανση». Φτιάχνεται και αυτό από ξύλο, αλλά αποκλειστικά από δάση στα οποία γίνεται διαχείριση ώστε να παραμένουν βιώσιμα, κατά κύριο λόγο στη Νότια Αφρική. «Και από αυτή την άποψη το βαμβάκι είναι η πιο προβληματική ίνα γιατί ο κύριος τρόπος βαφής του είναι με χρώματα αντίδρασης, τα οποία χρειάζονται μεγάλες ποσότητες νερού και αλάτων» λέει ο κ. Μπλάκμπερν, εξηγώντας ότι σε πολλές περιπτώσεις η διαδικασία αυτή απαιτεί ίση ποσότητα αλάτων με το βαμβάκι που πρόκειται να βαφεί.Το μεγαλύτερο πρόβλημα της βιομηχανίας της μόδας αυτή τη στιγμή είναι η σπατάλη.

 

Μόνο το 1% των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ρούχων ανακυκλώνεται ενώ η τάση στους καταναλωτές είναι η λεγόμενη «fast fashion»: στις ανεπτυγμένες και στις ταχέως αναπτυσσόμενες χώρες, ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές, αγοράζουν συνεχώς ρούχα, ως επί το πλείστον φθηνά, τα οποία φοράνε μόνο μερικές φορές και μετά τα πετάνε. Το κατηγορητήριο εναντίον της είναι βαρύ – η πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο οίκος Burberry’s έκαψε προϊόντα αξίας 30 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ είναι μόνο μια πτυχή του – και όσο οι ειδικοί το ψάχνουν φαίνεται να γίνεται ακόμη βαρύτερο.

Ling Fluent παρενεργειες

Από τα τέλη του περασμένου χρόνου η μόδα έχει καθίσει στο εδώλιο και, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να βγει εύκολα από αυτή τη θέση. Να ξέρεις πως τη μόδα τη φέρνεις στα μέτρα σου και όταν δείχνεις το προσωπικό στιλ αποδεικνύεις πως έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι η μεγαλύτερη τάση που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου! Σε ένα πρώτο ορισμό για τη μόδα θα λέγαμε ότι είναι μια δημοφιλής τάση σε ό,τι αφορά το στυλ ένδυσης.

Μία της και μόνο εμφάνιση στο Παρίσι, έκανε μόδα το κοντοκουρεμένο μαλλί στις γυναίκες. Είναι η εποχή που η Σανέλ ήδη έχει καταφέρει να χτίσει τον μύθο της στο Παρίσι με μια σειρά επικερδών μπουτίκ, οι οποίες της έδιναν τη δυνατότητα να οδηγεί μια μπλε Rolls Royce και να μένει σε μια βίλα στη Νότια Γαλλία.

Το 1923 θα δημιουργήσει το διάσημο άρωμα της «Σανέλ № 5», ένα άρωμα μοντέρνο και διαχρονικό, για το οποίο λίγα χρόνια αργότερα η Μέριλιν Μονρόε θα δηλώσει ότι δεν κοιμάται αν δεν ψεκάσει τον λαιμό της με λίγες από τις σταγόνες του.

Ling Fluent skroutz

Ling Fluent

H Σανέλ έγδυσε” τις γυναίκες της εποχής από το φορτωμένο look και τη μόδα του κορσέ, το περίφημο New Look του Dior, επιβάλλοντας τα χαλαρά και απλά ντυσίματα, που τις έκαναν να δείχνουν πιο φυσικές. Τι κι αν ο Πολ Πουαρέ χαρακτήριζε τα ρούχα της «φτωχοπροδρομισμό πολυτελείας», η Σανέλ συνέχισε να είναι όσο πιο ρηξικέλευθη μπορούσε, δημιουργώντας πρόοδο στο γυναικείο στυλ με την εφεύρεση του απλού μαύρου φορέματος, αλλά και την εισαγωγή του παντελονιού στη θηλυκή γκαρταρόμπα. Τα παντελόνια με καμπάνα ήταν πολύ της μόδας τη δεκαετία του ’70.

Από τις μεγάλες σταρ μέχρι τα διάσημα Insta girls, τα looks που είδαμε να παρελαύνουν μπροστά μας περιλάμβαναν όλες τις τάσεις της σεζόν… Και εμείς τις συγκεντρώσαμε για εσάς και μόνο… Εμπνευστής της retro μόδας ο Σκοτ Μάικλς, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία σε εταιρίες όπως η L’Oreal και η Weller.

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.

Ling Fluent δοσολογια

Ling FluentLing FluentΈχοντας το δικό της κατάστημα στο κέντρο της Κηφισιάς, μας προτείνει μερικά από τα πιο κομψά και μοντέρνα outfits για την καθημερινότητά μας, αλλά και για τις εξόδους μας. Στην ιστοσελίδα της MADELEINE θα βρείτε διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως συμβουλές μόδας και περιποίησης των ρούχων αλλά και οδηγίες σχετικά με την εύρεση του μεγέθους. Για να καταστεί πιο εύκολη η περιήγηση στον κόσμο της μόδας της MADELEINE, έχουμε προσαρμόσει την ιστοσελίδα βάση των δικών σας απαιτήσεων.

Οι γυναίκες της σύγχρονης εποχής έχουν υψηλές απαιτήσεις από τη μόδα και δίνουν μεγάλη βάση στην εξωτερική τους εμφάνιση. Μάλιστα, η διευθύντρια μάρκετινγκ πεντάστερου ξενοδοχείου στις Μαλδίβες δήλωσε ότι το ξενοδοχείο της λαμβάνει τουλάχιστον έξι αιτήματα ημερησίως από άτομα που αυτοαποκαλούνται influencers (ακόμα και χρήστες του Facebook με 600 (!) φίλους ζητούν δωρεάν διαμονή για μία εβδομάδα), συνήθως μέσω άμεσου μηνύματος στο Instagram. Η βιομηχανία της μόδας είναι ραγδαίες αλλαγές και τις αναδυόμενες νέους παίκτες εμφανίζονται σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.

Ling Fluent premium

Το πρόγραμμα εκπαιδεύει στελέχη στον τομέα της διαχείρισης και μάρκετινγκ που εφαρμόζονται στους τομείς της μόδας και του σχεδιασμού, σε μια προοπτική εθνικές και διεθνείς + Η δουλειά στο σύστημα της μόδας στην Ιταλία σημαίνει ότι εργάζεστε μέσα σε ένα καθορισμένο και μοναδικό περιβάλλον που υπονοεί το. Οι συμμετέχοντες βελτιώνουν την ικανότητά τους να εξερευνήσουν τις τάσεις της μόδας συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση και την ευαισθητοποίηση του ιταλικού σχεδιασμού με τη δημιουργικότητα και καθορίζοντας μια ισχυρή και καινοτόμο γλώσσα μόδας όσον αφορά τις ιδέες, τα σχήματα, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα χρώματα και τις παραγωγικές διαδικασίες.

Ling Fluent

Ling FluentΗ εργασία στο σύστημα της μόδας στην Ιταλία σημαίνει ότι εργάζεστε μέσα σε ένα σαφές και μοναδικό περιβάλλον που συνεπάγεται το συνδυασμό του σχεδιασμού, του στυλ, της κατασκευής και των κοινωνικών αλλαγών, που έκαναν ιστορία.

Το λίκνο της μόδας, χάρη στις εκδηλώσεις Pitti, η Φλωρεντία αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το κέντρο της ιταλικής βιομηχανίας μόδας και της παραγωγικής της διαδικασίας στο σύνολό της, από την πρώτη ύλη έως το εμφανιζόμενο αντικείμενο της μόδας. 8η έκδοση – Το Master in Fashion

Business είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες και πτυχιούχους που επιθυμούν να αποκτήσουν δεξιότητες υψηλού επιπέδου στις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στην επικοινωνία της μόδας.